Saturday, May 31, 2014

Mee Rebus Hj Wahid :)

Assalamualaikum and hiii semua :)

i'm so happy..., sebab hari ni dapat makan my favourite food mee rebus. Tadi petang keluar dating dengan ibu je pegi makan mee rebus ni. Dari kecil hingga besar memang suka la sangat2 makan mee rebus hj wahid. Kalau pegi makan tempat yang ada mee rebus je mesti order makanan tu je. 


Mee Rebus Hj Wahid


Sedap hokeyyy mee rebus ni, sekali makan rasa nak bungkus sekali bawa balik rumah. sebab nanti bila lapar boleh makan mee rebus ni lagi. heee maaf gambar tak cantik sebab mee tu dah makan lepas tetiba baru terfikir nak kongsi gambar dekat blog :)


Tengok ibu qila tu, makan sampai tak nampak anak dia amik gambar.heee


Selfie sekejap dalam kereta after pegi makan.
(abaikan muka macam pucat tu )







*terima kasih kerana sudi membaca*

15 comments:

  1. wahhhh qila gan mak qila nampak cam BFF :D hahaha

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum . awak terliur kita ni haaa . . huhu . . singgah sini and follow sambil menabung tau :D

    ReplyDelete
  3. lupa nak cakap . kita suka header blog awak :D comel sangat .

    ReplyDelete
  4. sedapnyaaa . dah lama tak makan mee rebus. huhu

    ReplyDelete
  5. nampak sedap la mee rebus ni..kt mana ni qila?

    ReplyDelete
  6. wah dapppnyaa.. da lame xmam mee rebus -_-

    ReplyDelete
  7. sedap sgt tu sampai terlupa nk snap pic sblum mkn... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah makan baru teringat nak amik gambar...heee

      Delete
  8. it looks so delicious :D i want to eat them someday
    mie rebus oh mie rebus, but i think ur mom must be ashamed when she knew that u capture her at that moment.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yap so delicious, you must try mee rebus :)

      Delete
  9. mee rebus kuah pekat! holiooo!

    ReplyDelete
  10. wah.. mee rebus pun nmpk sedap jgk niii... (y)

    ReplyDelete