Monday, May 5, 2014

coconut shake Batu Berendam, Melaka

Assalamualaikum and hiiii.
hari sabtu dan ahad yang lepas, qila ke Melaka dengan keluarga. tu yang tak sempat nak blogwalking atau update blog. qila ke Melaka ade jemputan kahwin. lepas ke jemputan kahwin tu qila dengan keluarga semua pegi ke coconut shake dekat Batu Berendam. mula-mula qila nak ke coconut shake dekat Klebang tapi jem pulak banyak kereta, hari cutikan mesti ramai yang keluar bawak anak2, tu yang qila ke coconut shake Batu Berendam je. Ramai jugak orang dekat tempat yang qila pegi ni, nasib baik qila dengan keluarga dapat tempat duduk.


gambar dekat bawah ni dekat jemputan kahwin, sempat qila selfie dengan sedare qila yang kecik ni , sdare qila yang kecik ni memang tinggal dekat Melaka, so die dengan mak cik pakcik qila yang bawak qila sekeluarga jalan2 dekat Melaka.

gambar kedai coconut shake Batu Berendam. selain coconut shake, kedai nie ade jual yong tau fu, sos yong tau fu die sedap sesangat.

see tengok gambar bawah nie, barang2 dekat kedai ni memang tersusun betul plus bersih kedainya.

Jangan risau sape yang pergi ke kedai coconut shake batu berendam ni, boleh tambah air kelapa muda kalau dah habis ok. free je nak tambah!

gambar dekat bawah ni, special coconut shake.
sedap ok! 

see dekat bawah nie, ibu qila menghayati minum coconut shake. sedap sangat tu yang tak pandang kiri kanan. hehe

gambar bawah ni, sedare qila die tak suka minum coconut shake, tapi die suka makan aiskrim je.hehe


p/s: mai ramai2 datang kedai coconut shake batu berendam, memang sedap dan selesa minum makan besama keluarga dekat kedai ni.