Wednesday, May 28, 2014

Header Blog Yang Baru :)

Assalamualaikum and hiii semua...

Semalam ade someone nak tolong buatkan header baru untuk qila. Sangat la baik hati tuan empunya blog tu nak tolong buatkan header untuk qila. Qila sangat-sangat appreciate segala usaha dia nak buatkan qila header yang baru.. comel sesangat header yang dia buatkan untuk qila.





* Ni header baru qila. tq so much fiqa comel sebab buatkan qila header baru. Qila dah guna pun header yang fiqa bagi ni. heee



Friends jom singgah dan follow fiqa comel punya blog. Blog fiqa ni sangat sangat lain daripada yang lain. Ala-ala Detective Conan gituuuuuu, sangat interesting hokeyyyy :)



18 comments:

  1. comel ;) btw, jom singgah : aimiathifah15.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html ;)

    ReplyDelete
  2. blog comel sngt mcm tuan dia okayyy.. ;P

    ReplyDelete
    Replies
    1. blog CK pun cantik plus omel jugak...heee :)

      Delete
  3. comel sangat header tu,untunglah kak qila ada yang buatkan..hehe XD

    ReplyDelete
  4. heee, nini punya header pun comel :)

    ReplyDelete
  5. wahhhh lucky u :) pandai sungguh D.f buat header :)

    ReplyDelete
  6. Comeynye..pink gituu...huhuhu :D

    ReplyDelete
  7. comey nye heADER AKAK...hehe..

    ReplyDelete
  8. alolo comelnya header untunglah ada orang tolong buatkan :D

    ReplyDelete
  9. Aww you have cute header there! :3

    mycoolestdisease.co.vu

    ReplyDelete
  10. wah comel. matching la dengan tema blog ni =)

    ReplyDelete
  11. aduyhhh takde lah comel =.= hahahaha

    ReplyDelete