Wednesday, April 16, 2014

my bestfriend !

gambar dekat atas nie, dua sahabat yang terlalu baik. untuk 5 sem bersama banyak kisah suka dan duka. belajar dekat UITM bandaraya, sama kelas dan lain bilik. hihi yang tudung kuning namanya NURUL ARFAZLIN dan yang lagi sorang tu nama AMIRAH NABILAH. dua sahabat yang bijak dan pandai. dieorang baik hati. hee puji banyak2 mesti korang suka kan. hee insyaallah kita kawan selama-lamanya. sebenarnya ade lagi kawan bestprend tapi cari2 gambar tak jumpa pulak. Insyaallah next update boleh masukkan gambar2 bestprend. terima kasih bella dan lin sudi berkawan dengan aku. i luv uallls.

i love my mom ! so much.

the best mom forever. dialah satu-satunya ibu yang terbaik didunia untuk diriku dan family. ibu yang sentiasa ade ketika waktu susah dan senang. ibu yang sentiasa bersabar dengan sikap anak2nya. ibu yang suka masak makanan yang sedap untuk family ku. hehe nampak sangat suka makan. tu yang jadi gemuk kalau duduk rumah je. sebab asyik makan je. hee qila sayang ibu! terima kasih ibu.

Assalamualaikum

update blog yang dah lama tak bukak. post yang lama2 semua dah buang. sekarang dekat blog nie semuanya baru. hari nie baru menyempat cantik cantikkan blog. tukar background,header, dengan gambar2. malam nanti nak update sikit pasal family dengan kawan kesayangan. blog nie untuk isi masa lapang je. lagipun sekarang tengah cuti sem, so sempat nak mengarang ayat,hihi dah mcam karangan la pulak. ok next update malam nanti...