Sunday, June 29, 2014

My friend Tomyam...

Assalamualaikum, salam ramadhan buat pembaca blog :)

how first ramadhan? mesti teruja nak puasa kan...heee so malam ni qila nak kongsi sikit tempat untuk orang johor boleh pegi makan untuk berbuka. sebab restoran ni bukak daripada petang sampailah malam. makanan yang dieorang masak sangat sedap tu ikut tekak qila. tapi pada qila ok dan sedap dimakan. sebelum puasa qila ade pegi makan dekat restoran ni, tomyam dia tiptopppp, mantoppp. heee
korang boleh try bawa family berbuka dekat sini..




Ni restoran nya, boleh tahan besar juga restoran ni.


Ibu qila tengah menorder makanan.




Ni beberapa makanan yang ibu qila order, ade lagi makanan tapi belum sampai masa qila nak amik gambar.



Budak kecik sorang tu suka rosakkan gambar...grrrrr


Macam omel je...heee



My Friend Tomyam

Waktu Perniagaan: 18:00 - 02:00
Lokasi: Persimpangan Jalan Kempas dan Highway Pasir Gudang


*terima kasih sudi membaca*

4 comments:

  1. mohon qila lanje ai... hehehee

    ReplyDelete
  2. Dulu pernah sy makan jugak dengan parents sy..masa tu arwah ayh masih ada.. memang sedap masakannya.. tempat pun jauh sikit dari jalan..

    ReplyDelete
  3. tomyam!! favourite tuu...huhu. johor jauh ngat...kite kat sabah skg..huuu :-(

    ReplyDelete
  4. slalu lepak kat sini..not bad boleh tahan.

    ReplyDelete