Friday, May 23, 2014

Menu hari ini...

Assalamualaikum and hiiii semua.

Hari ni my mom masak something favourite qila, spaghetti ala orang melayu dan diubahsuai resepi oleh ibu qila...hehe Dessert pula ibu qila tak buat tapi beli je. ok qila memang suka makan cheese and coklat. that my favourite. Then pegi beli pisang goreng cheese. Ya Allah sedap sesangat. pisang goreng tu kan panas lagi then bila letak cheese with coklat dia mencair dekat atas pisang goreng tu. sedap ok. Lagi2 waktu hujan dan sejuk ni asyik nak fikir pasal makanan je. 

Spaghetti yang sedap


(spaghetti daging and sayur sikit)

Pisang goreng cheese


(pisang goreng, letak cheese, lepas tu letak coklat dengan coklat rice)

9 comments:

  1. dua makanan yg wan tka pernah try lg...huhuhu... tp nampak sedap :) nom nom nom

    ReplyDelete
  2. Goreng pisang cheese..?/ camner rasanya erk.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasanya sedap hee tak tahu nak terangkan rasanya macam mana. :)

      Delete
  3. heee macam sedap je pisang goreng cheese tu :3

    ReplyDelete
  4. spageti mak buat lagi sedap kan dear=)

    ReplyDelete