Wednesday, April 30, 2014

wideshawl localoca

Assalamualaikum and hai semua...

qila nak cerita pasal online shop nie. nama die Localoca. yang girl2 nie ade yang minat wideshawl tak? ok kalau ade qila suggest online shop yang best dan jual macam2 corak wideshawl. localoca online shop nie tengah update die punye web, tengah tambah wideshawl.so malam nie jugak die update. qila memang suka beli dekat online shop nie.murah ok die jual wideshawl ade plain dan corak.

insta : LOCALOCA_MY

insta localoca

dua gambar kat bawah nie qila pakai wideshawl daripada Localoca.
selesa dipakai, senang dibentuk, dan juga lebar shawl nya.






p/s: harga pun murah so beli dekat Localoca :)

10 comments:

  1. terima kasih sbb sharing. kite pun tgh cari wideshawl

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. cantik kan wideshawl nye nnti puteri boleh tgk2 dekat web localoca, semua cantik:)

      Delete
  3. cantik, tapi mama tak reti nak bershawl ni.. sedih

    ReplyDelete
    Replies
    1. mama try la pakai, mesti cantik.... :)

      Delete
  4. buat la tutorial sekali..hihihi...sy ade beli..tapi tak reti nak pki....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyaallah nnti qila buat tutorial :)

      Delete
  5. Lawa wideshawls tu... Tapi saya ni rasa macam tak ngam ja pakai shawl.. Hehe, tengok kak qila pakai comel ja.. :D

    ReplyDelete