Tuesday, April 29, 2014

Pot's kitchen




Assalamualaikum,
hai semua...

Malam nie qila nak cerita pasal Pot's kitchen area Jb, tempat makan yang best yang boleh korang singgah kalau ke JB la...., Jb nie ade macam tempat makan yang sedap salah satunya Pot's kitchen nie la...
qila paling suka dessert kat Pot's Kitchen, macarons yang Chef  Dato' Fazley punye tu sukasucre.
memang sedap tapi kena cepat beli, kalau tak sekejap je habis..., semua makanan dekat Pot's Kitchen semuanya sedap termasuk air die. so yang dekat jb boleh try pegi tempat nie ok.


macarons yang sedap :)



Alamat Pot's Kitchen :  No.8 Jalan Pahang
Johor Bahru, 80000 Johor

11 comments:

  1. Assalamualaikum . balas kunjungan . sambil menabung nuffnang dan follow sini :)
    sedapnya tengok macarons tu :D terliur kita. .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam ain..., tq ye follow dan klik nuff, yap sedap macarons, try la makan. :)

      Delete
  2. sedapnya macaron tu ! tapi manis kan? hehe.

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. farrah try la beli atau buat macarons, sedap sangat :)

      Delete
  4. sedap sedap... hehe tak manis sgt biasa je manisnya. :)

    ReplyDelete
  5. nak macarons !!! lama gila dah tak makan . hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sarah sedapkan, ok gi beli macarons lepas tu post sikit kat qila. hehe :)

      Delete
  6. Replies
    1. sodapppp sangat, nak? gi beli cepat. :)

      Delete
  7. thanks for dropping by my blog! <3 by the way,, those are yummy-looking macarons! :D

    ReplyDelete