Monday, November 2, 2015

Cat'S Cafe

Assalamualaikum,

Rindunya lahaiiii dengan blog, berhabukkk dah. tiup2 sikit....
qila hari ni nak kongsi sikit pasal CAT'S CAFE dekat JB niiii. Bagi peminat kucing 
bolehlah singgah ke sana untuk makan sambil tengok kucing.
 Don't worry tempatnya bersih dan terjaga, kucing dekat sana tak makan makanan yang kita makan.

Kucing kat sane pun gebus2 plus comel tapi tak sempat pulak nak amik gambar,huhu






Makanan dekat CAT'S CAFE memang tiptoppp! sedap sesangat,
Air Strawberry atas tuuu, memang terbaik, korang pun boleh try ye.







Ada masa lapang boleh singgah ke sana, address ada dibawah ye:


 Opening hours: 1pm - 9.30pm daily, closed on Wednesdays.
Address: 31A Jalan Abdul Samad Lorong 2C, 80100, Johor Bahru.




*Terima Kasih Sudi Membaca*

12 comments:

  1. wahhh makanan pun nampak sedap ni!! xDDD tgh lapar ni. haha

    ReplyDelete
  2. makanan tu nmpk sedappp...ada kucing lak tu...cam best jeee :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap sesangat, hehe kucing kat sane pun comel, boleh try pegi sana:)

      Delete
  3. wahhh nampak sedap. jauhnya lahai nakgi johor. sob sob sob

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpe, kalau turun Johor boleh try. :)

      Delete
  4. makan sambil main dengan kucing ek? ermmmm...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Makan dulu lepas tu boleh amik gambar dgn kucing. Jangan risau dekat situ ada tempat cuci tangan :)

      Delete
  5. Replies
    1. nak?? cepat pegi cat cafe. memang best milo dinosour (milo tabur) hehe

      Delete