Monday, November 9, 2015

Batman Cafe

Assalamualaikum,

Hai korang,selamat tengahari lapar tak?
nak share dengan korang Cafe Batman ni,sangat-sangat menarik taw cafe nyaaa.
Cantik sesangat dia punya hiasan dan makanan nya pun sedap sesangat.



qila lupa nama makanan nya, tapi air hot chocolate tu sedap siap ada mashmallow. feveret tuuu
Dan makanannya pun sedap, atas roti tu kan ada gambar Batman punya logo.


Gambar Cafe nyaaa ada dibawah,,, kalau nak beli baju batman pun ada dekat cafe tu...
Macam2 ada jual dicafe Batman.




Lokasi Cafe Batman dimana?
Puteri Harbour Nusajaya, Johor.


*Terima Kasih Sudi Membaca*





6 comments:

  1. wah haha kita dah pernah sampai puteri harbour, tapi ta nampak lagi kedai tu :(

    ReplyDelete
  2. Nice For U, Dont Forget Me.. And Yu See My Web - Regards :
    obat kuat viagra
    obat viagra
    viagra asli
    beli viagra
    http://viagra-id.com/obat-kuat/distributor-harga-obat-kuat-viagra/

    ReplyDelete
  3. Menariknyaa. Harga dia macam mana? Nampak sgt poket xberapa nak tebal. Hihi

    ReplyDelete
  4. perggghhh... temptingnya!!! ala... kat johor... huhu

    ReplyDelete
  5. Wow. Best nyer cafe dier. Kalo bawak budak kecik ni habes la. Kiki. Mintak baju batman sentiase. Hihi. :)

    ReplyDelete