Sunday, October 26, 2014

Bustel yang sangat menarik di Klebang Melaka"

Assalamualaikum and hiii semua..

mesti korang pelik ape tu bustel kan... bustel tu maksudnya bas yang dijadikan hotel. bayangkan bas yang kita naik dijadikan hotel... sangat unik. 


first in malaysia ok... tempatnya dimana? Klebang Melaka, 
klebang ni selalunya famous dgn coconut shake. sekarang famous pulak dengan bustel.
 harga? berpatutan sangat... RM80-RM120. untuk hari minggu untuk RM120.




cantik kan kan, don't worry bus ni dia dah konkrit balik kat dalam bas tu. siap ada aircond, tv, bilik air dan macam2 lagi. kita tido pun takkan dengar suara di luar, sebab dia "soundproff".



ni bilik air kat dalam bustel ni, pelik macam mana air boleh masuk dalam bustel ni?
bus tu memang dah diubahsuai untuk keselesaan.


paip air bustel.


tempat makan pun ada, jangan risau semua ada ok.



 jom kita mencuba bustel ni, sebab dia menarik, qila dapat gambar ni semua daripada google, 
nanti qila ke melaka akan try bustel ni.




*terima kasih sudi membaca*








3 comments:

  1. kan... ohsem gilaa kan.. orang melaka... tapi dah lama tak singgah klebang.. ekeke

    ReplyDelete
  2. Menarik nie... Pergi Melaka boleh la menginap sini ;)

    ReplyDelete