Wednesday, June 11, 2014

Uitm Segamat !!

Assalamualaikum and hiiii semua...

Rindunya la hai blog qila ni, dah berhabuk sikit  sebab dah lama tak update. so malam ni sempat qila singgah blog korang... maaf sesangat tak sempat nak blogwalking bila dekat segamat. Line internet asyik tak ade je. huhu hari ni qila balik rumah sebab dekat segamat bosan la sangat2. qila cuti 3 hari so sempat nak singgah blog korang.





Kunci bilik qila dengan kawan dekat Uitm segamat.
(Suluk Belingkung)

Bilik qila dekat Uitm segamat ni besar lah amat, berbeza dekat larkin dulu. dalam bilik qila ade 3 org je termasuk qila. Sorang satu kunci yang dibekalkan oleh pihak uitm segamat. thanks to Uitm segamat sebab bagi budak2 daripada larkin bilik yang sangat sangat besar untuk qila dan kawan.

Tapi satu je dekat Uitm segamat ni semua tempat jauh, cafe nya jauh, kelasnya jauh, boleh dikatakan semuanya jauh, setiap hari sampai kelas mesti baju dah basah sebab berpeluh-peluh nak sampai kelas.
Budak Larkin mestila merungut dan membandingkan uitm larkin dengan uitm segamat. tapi nak buat macam mana last sem so haruslah kena tempuhi segala rintangan... cehwahhhh 

Insyaallah i will love u Uitm segamat. masih terus mencuba serasikan diri dekat tempat yang baru, pensyarah baru dan semuanya baru. huhu


*terima kasih sudi membaca*

16 comments:

  1. Good luck dikk. Kejap je tu. hee. Nanti tup2 semua dh habis :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee tq, tak sabar nak abis cepat2 :)

      Delete
  2. ika rindu zaman study. nak je patah balik. tp xleh. hehehehe

    ReplyDelete
  3. sangat rindu uitm segamat. UiTM Johor dihatiku!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. dulu belajar kat uitm segamat ea?

      Delete
    2. aah, dari diploma hingga degree.
      Totally rindu gler kat sana. dulu ani kolej intan :)

      Delete
  4. Segamat? Kampung Cik Mimie tu..Cik Mimie duk segamat.."SELAMAT DATANG KE SEGAMAT" :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee tq, nak datang rumah cik mimie la...hehe

      Delete
  5. haaaaaaaa...sesuaikan diri cepat cepat....good luck..btw kos apa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyaallah akan cuba sesuaikan diri cepat2...heee kos banking :)

      Delete
  6. Take good care kak =D dugaan semasa menuntut ilmu ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyaallah. hmmm dugaan yang kena lalui jugak :)

      Delete