Thursday, June 19, 2014

Morning in Segamat :)

Assalamualaikum and hii semua...
maaf maaf sekali lagi tak dapat blogwalking blog korang untuk beberapa hari yang lepas...
hari ni baru boleh online kejap then check2 nuffnang..., guesss what.., qila dapat cpuv lagi...
thanks to nuffnang, walaupun dah jarang bukak blog, jarang update tapi tetap beri campaign cpuv.
sayang nuffnang sangat sangat..., promise setia dengan nuffnang je...



Kelazatan korean daripada Bulgogi Brothers


kalau nampak iklan macam dekat atas ni tolong qila click ok... selain tu korang boleh tengok2 gambar burgers Bulgogi Brothers, nampak macam sedap sangat..., tapi qila blom pernah try lagi..., so korang boleh jemput baca blog abang beautifulnara...., untuk peminat peminat burgers boleh try korean burgers.



*terima kasih sudi membaca*

4 comments:

  1. Aisyah pun dpt.. hmm.. btw, tahniah kak qila ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih @siti aisyah, tahniah jugak dapat cpuv ;)

      Delete